Anki Stoltz, Jennifer Mohss, Monica Stubé och Carina Nilsson hos fotografen.

På onsdag 23/8 flyttar SeeMe&Him in i nya lokaler på gågatan i Boden och det har varit fulle rulle på alla fronter för att få klart allt i tid till den stora premiären.

Som om inte det var nog med själva flytten så sker en namnändring från SeeMe till SeeMe&Him då sortimentet utökas med herrkläder och en ny hemsida lanseras. Monica Stubé som äger butiken är van vid snabba ryck och nu fick hon avbryta mitt i ruschen tillsammans med sina medarbetare och ”piffa” till sig inför fotografering för bilder till den nya hemsidan.

– Det är tur att man är kvinna och kan göra två saker samtidigt. Skämt åsido, det är bara roligt och utmanande att äntligen få slå upp portarna till den nya butiken, säger Monica med ett stort leende på läpparna.

Den nya hemsidan har adressen – www.seemehim.se